Frida☺ - foto, vardag, och mycket mer!

Alla inlägg under december 2011

Av Frida Sandström - 25 december 2011 20:10

Hej alla! :) Jag vet, det var ett tag sen jag bloggade. Men jag har inte haft så mkt intressant att skriva om... Men jag tänkte säga att jag kommer att lägga upp ett spännande kapitel på min nya bok, som jag håller på att skriva. Den heter .:Mozart och nyckelknippan:. ;) Hehe, kanske ett litet udda namn men jag bara kom på nåt.   Men den kan jag inte lägga upp nu, eftersom den är på min dator, men jag har inte tillgång till den just nu. Och så kommer jag att skriva lite om Furunäsets hotell, där det sägs spökar! Jag bor jätte näta Furunäset! :) Ibland brukar jag vara där och bara göra ingenting. Men förut var det ett psykiskt sjukhus. För dom som var psykiskt sjuka. Dom blev instänga där. Och för er som brukar se på "Det Okända" så har dom varit där! Det kommer efter nyår. Och min kompis mamma är med i programet! Hon heter Marie. Det ska verkligen bli spännande att se! I rum 605 sägs det spöka. Och min mamma har övernattat i rum 604!   Hon vill övernatta i rum 605, för att se om nåt händer. det skulle INTE jag våga! Men jag är jätte intresserad av det övernaturliga! Ni får gärna skriva till mig om ni har varit med om något övernaturligt. Antingen på kommentar. Eller mejla mig på f-animal@live.se! Jag kollar alla mejl och kommentarer! Och svarar på alla med. :) Men kom nu ihåg vad jag ska skriva om hår framöver! Så glöm inte att kika in här. Men nu ska jag gå och se film, ses! :D


 

 Furunäsets hotell


Kram

Fridah ♥ 

Av Frida Sandström - 17 december 2011 23:08

Hej! (: hehe, jag vet att jag ändrar mig mkt, men jag tror att jag ska blogga här ändå... MEN det kan hända att jag bloggar på min andra blogg nån gång. Så om jag inte bloggar här, kika in på den andra! :) Men idag så var jag först med Emilia på morgon. Men sen efter lunch, så for vi till hennes häst, Ariel. Och sen for jag hem, sen for jag och pappa ett tag till min lillkusins kalas. Och när vi kom hem (kl typ halv 8) så har jag ätit och suttit vid datorn sen dess..   


SKOLAN:

Vi håller på att göra film på skolan. Det är kul! ;) Jag och min filmgrupp håller på med en film som är en rysare + en komedi! Jag gillar när det är läskigt! Och ibland roligt med. Och vi är nog snart klara med den. Vi ska filma lite till, sen redigera.


TJOCKADABRA:

Egentligen så skulle jag kanske ha gått på stan idag och köpt lite kläder, eller nåt. Men det kanske blir imorgon då... Förresten! Visste var det JJÄÄTTEE inressant? :') Och när jag var på min lillkusins kalas, så var också Emilia där. (Min kusin Emilia) Och då höll vi på att ta kort med våra systemkameror. Men ta hand om dig! :)


// Fridah ♥

Av Frida Sandström - 13 december 2011 17:53

Hej... :(

Asså, jag har typ inga läsare här! Så det är väl inte ens någon idé att jag skriver! :( Jag fattar inte vf jag fortfarande har läsare på min förra blogg när jag har slutat där! Jag fortsätter blogga likadant här, som alltid..! Men jag kommer nog fortsätta blogga där ett litet tag. Och se om jag får mer besökare där än här då... Men det kan variera lite hur jag bloggar. Här eller där. ;)


// Fridah ♥

Av Frida Sandström - 12 december 2011 18:53

Hejsan! Vetni,, att jag har fått en systemkamera!   Yaay! Jag tänkte lägga ut lite bilder som jag har tagit med den. :)


 

Blev faktiskt rätt nöjd med Sigges ansikte! :D


 

SötSmilla med sina röda (egentligen blåa) ögon! <'3


 

Gör typ alltid bilder med mig på mindre ^^ Och det är ju självklart varför O.o


Men idag har jag iaf varit med Amanda (: Hon följde hem med mig efter skolan. Kikul! =D Förretsen, vad tkr ni om snön? Jag tycker inte att det är så värst kul när det är kallt, snö, och man blir snorig och fryser... Idag har jag fått jätte mkt snö i skorna -.-' Men men..... 83


Äh, nu orkar jag nt skriva nå mer ;) Jag ska ta ett varmt och skönt bad nu, byeis! ♥


// Fridah ♥ ~Keys Unlocks Not Only The Doors~

Av Frida Sandström - 7 december 2011 19:55

    

HajjHajj! (:

Nu har jag nyss kommit hem från Amanda. Vi var ute och gjorde lite bucklor på vägen..   Boiing boiing! Haha, men iaf, så tänkte jag att jag kanske kunde lägga ut lite noveller och sånt här nån gång? Fast jag har inte riktigt skrivit någon än. Men jag tänkte bara upplysa om det! ;) Och "Turkiet del 2" kommer inte än. Och här ska ni få se några bilder som jag har tagit på mina katter!    

Det här är nog dn finaste, och gulligaste! På Sigge! ♥

Och här kommer en på Smilla & Sigge :);

 

Haha, Smilla ser lite konstig ut med röda ögon.. Men hon är ändå min lilla vittiger! ♥♥♥


 

Och mina sötizar sover tsm <'3333333


~Jag älskar er av hela mitt hjärta~


Men jag har iaf en fråga. Vad skulle ni vilja läsa om i novellerna? Och framförallt i hela bloggen? Vad vill ni egentligen mest att jag ska skriva om? Fota, vardag, bara noveller, lite dittan och dattan (blandat) Kändisar.... Hm... Eller ska jag bara fortsätta som jag gör? Jag vill verkligen fånga erat intresse av att läsa min blogg... Jag följer gärna eran!   Men nu mst jag gå, kraam! Ta hand om dejh! :)


// Fridah ~Keys Unlocks Not Only The Doors~ 



Av Frida Sandström - 6 december 2011 16:52

HejHej!

På min förra blogg, så har jag alltid sagt att jag ska blogga om Turkiet. Men jag har aldrig gjort det, utan bara skutit upp det hela tiden... Så jag tänkte att jag kunde göra det nu, för jag har ändå inget annat för mig.   Observera att ALLA bilder är EF! Så kom inte och säg att jag har stulit några! Och några också min kusin har tagit. ;)


Turkiet del 1;


Jag tänkte börja att berätta om hotellet som jag, min kusin Emilia, Emma, och deras pappor (och min pappa) bodde på.


Till hotellet så tillhörde också några lyx "lägenheter". Man har som ett eget hus. Fast det är 2 i varje "lägenhet". Till det tillhör det också 2 poolar. Men rutschkanor - och utan. Hotellet heter förresten Green Garden. VÄRLDENS BÄSTA! Här är några bilder på det, och runt om kring;


  

Hahah här försöker jag plocka lime utanför vårt "hus". Jag har nyss badat!


  

Här är en bild där vi bodde. (Det kanske ser litet ut, men NÄ, det är inte ens hela ;))


  

Här e rutschkanorna vid en pool! (:


 

Soffa och tv inne (; Där sover Emma och hennes pappa, inte så skönt ser det ut som ;/


 

Är bara tvungen att ladda upp det här bilden när jag (Längst inne i vågen), Emma (Her upp armarna i luften) och Emilia. (RUN) leker i havet! (Typ 30 grader varmt!)  Fast det hör ju inte till hotellet. Men ändå! ;)


Men tyvärr så orkar jag inte skriva nåt mer nu... Men mer kommer nog imorgon! Det blir alltså del 2, av Tukiet! Ta hand om dig! :'D


// Fridah ♥

Av Frida Sandström - 5 december 2011 16:33

Hej!  

Alltså... har ni läst lite av mina inlägg på www.fridazz.devote.se ? Isf, så kan ni kanske göra det nu? (: För jag bara MÅSTE ha hjälp! :( Tycker ni att jag ska fortsätta blogga här, eller på min förra blogg? För på min förra blogg så hade jag jätte mkt statistik, och jag har länkat till den här bloggen därifrån, och sagt att jag ska fortsätta blogga här ist. Men här har jag inte alls lika mkt besökare! Ca 4 st! Bara nu i December.. Så jag kan inte riktigt bestämma mig. Vad tycker ni? Skulle ni hellre vilja läsa min blogg på www.fridazz.devote.se? För jag vill verkligen ha lika mkt besökare som på den bloggen. Tack o hej..!


  Cheeseballs <'3


// Fridah

Av Frida Sandström - 3 december 2011 21:04

Nä, gör nt det. Jag bara testar!










Plopp nu, vet ni inte ens att ni har läst detta! Scrolla ner ist!

Presentation


Frida heter jag. :) Jag bloggar om allt mellan himmel och jord!

Fråga mig

36 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ha mer av i bloggen?
 Bilder
 Random videos
 Videoinlägg
 Musik
 Långa inlägg
 Flummigheter
 Allt är bra som det är! :)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Translate?

K0ntakta mig!

f-animal@live.se

Delcious Icecream

Följ mig på instagram! :)

moufieh

 


Ovido - Quiz & Flashcards