Frida☺ - foto, vardag, och mycket mer!

Alla inlägg den 3 mars 2012

Av Frida Sandström - 3 mars 2012 18:17

Hey! :3

Nu bloggar jag från mormor och morfar. Det blev att äta fläskfilé och potatisgratäng med en jätte god sås! Vi ska stanna här och se melodifestivalen också. :) Vem hejar ni på? Sjäv hejar jag nog på Loreen eller Sean Banan. Fast nä, Sean Banan kan inte vinna MELODIFESTIVALEN! Då blire Loreen. Såå stark och bra röst! idag satt jag ute i solen och lyssnade på Euphoria i hörlurar. Det hördes i hela huvudet, det var jätte bra effekt!


Och så tänkte jag säga att jag kanske kommer att blogga på en annan blogg. som heter www.friidah.blogg.se. Jag hittade en bra stilmall! :) Jag kanske kommer att byta sen. Men jag är inte riktigt klar. Jag kommer att testa blogga på friidah bloggen, om jag inte är nöjd med att blogga där, kommer jag fortsätta blogga här. Så vi får se;)

 

Av Frida Sandström - 3 mars 2012 16:15

Hejhej!

Jag tänkte skriva lite om igår, när jag var på Emmas disco. När jag kom dit, så hade inte alla kommit än, så vi väntade tills de kom. Men efter ett litet tag hade alla kommit. Då satte vi igång med att äta tacos. Det var gott! Jag satt och åt längst. Alla hade ätit klart när jag fortfarande satt där vi bordet och smaskade på tacochips med dipp. Förresten så var hennes disco i Pitholms sporthall. I den lilla där nere, men vi fick också vara där uppe i den stora. Det var jätte kul! men en sak var läskig.. Vi gick in i den stora sporthallen, och helt plötsligt släcktes lamporna, och det lät som steg där inne!


Alla vart jätte rädda och sprang ut ur sporthallen och ner till den lilla. :s Sen gick några andra dit upp och kollade, och då hade Emmas pappa gått upp dit. Och sen skrämde han oss! Alla höll på att kissa på sig - utom jag! Haha! Men det var inte han första gången! Så det var lite läskigt. Efter det höll alla på att busa med varann att släcka lampan och så. Vi sprang runt i korridorer och skrämde varann, och det var jätte kul! Men nu måste jag sluta skriva, för jag ska fara till mormor och morfar och äta. Min moster är också där med sina hundar! :D♥ CYa!

 

Av Frida Sandström - 3 mars 2012 11:58

Före:

 


Efter:

 


Vilken är snyggast? Före - eller efterbilden? X')

 

Av Frida Sandström - 3 mars 2012 11:46

Hej!

Det blev nog inte att fara till Stridbäck idag.. Så jag vet inte vad jag ska göra :/ Men nästa helg ska vi troligtvis fara dit. Men jag söker verkligen någon som kan göra en header till mig. Så snälla säg till om du skulle vilja göra en till mig? :) Ni blir självklart länkade här på bloggen i menyraden + i ett inlägg! :'D Jag skriver mer sen idag, tror jag!


 

Av Frida Sandström - 3 mars 2012 11:34

ASIGT FUL TILLFÄLLIG HEADER! Jag skulle bara se lite hur formen passade. Observera att det är slarv slarv slarv ful ful fult!

 

Av Frida Sandström - 3 mars 2012 11:14

... på att blogga på blogg.se igen. Jag tycker att headrar blir mycket finare där, och jag känner så mycket för att skaffa en! Men då är det som att jag måste börja om med att skaffa besökare.Jag har ju en blogg som jag aldrig bloggar på där -> Den här konstiga bloggen. Men jag ska nog testa att göra bloggen lite snyggare här. Jag tror att jag ska börja göra en header! Jag får se hur det blir här på bloggplatsen. CYa!

 

 

Presentation


Frida heter jag. :) Jag bloggar om allt mellan himmel och jord!

Fråga mig

36 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ha mer av i bloggen?
 Bilder
 Random videos
 Videoinlägg
 Musik
 Långa inlägg
 Flummigheter
 Allt är bra som det är! :)

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Translate?

K0ntakta mig!

f-animal@live.se

Delcious Icecream

Följ mig på instagram! :)

moufieh

 


Ovido - Quiz & Flashcards