Frida☺ - foto, vardag, och mycket mer!

Alla inlägg under januari 2012

Av Frida Sandström - 8 januari 2012 11:18

Tjooh!

Nu har jag som nyss borstat tänderna. Jag åt frukost för ett tag sen. Fast det är ju snart lunch, hehe.

Jamen igår så var jag med Carro! :D Och vi spelade Crash på Wii, dansade och var ute. Men nu har hon åkt tillbaka till Umeå igen. :( Men jag tänkte skriva min 5-i-topplista på filmer! :)


1. Försvunnen [JÄTTE x100.000 000 000 spännande!]

 


2.The Ring [Rysare, och storyn är bra!]

 


3. Edge of darkness [Spännande mördarfilm]

 


4. Horton [Animerad, rolig, och spännande film]

 


5. Scream 4 [Rysare, lite äcklig (eftersom att det ibland sprutar blod och inälvor överallt)] 

 


Det var dom det ;D Men jag vill bara säga att... FILMEN FÖRSVUNNEN ÄR AS BRA! DEN.MÅSTE.NI.BARA.SE

Jääääätte bra! Ja, ni kanske fattar att jag tkr det nu...? Och jag kan nästan lova att alla som ser den kommer tycka att den är bra!Man blir helt galen av att kolla på filmen! Man sitter där i soffan och vet inte vad som ska hända härnäst. Helt klart den bästa filmen! (y)


Kram

// Frida

Av Frida Sandström - 7 januari 2012 12:22

I detta inlägg vill jag bara säga TACK till alla som har besökt och läst min blogg! Nu i Januari så har jag haft 42 besökare hittils. TACK TACK TACK! ♥♥♥ Ni förstår inte hur glad jag blir! Glöm inte att kommentera om du vill att jag ska kika in på eran söta blogg! :D


Kram

// Frida

Av Frida Sandström - 7 januari 2012 11:13

Tjooh!

Nej, jag hann inte blogga efter att jag hade varit hos farmor & farfar. Men vi var där ganska länge. Och sp var jag så trött när vi kom hem. Så jag orkade inte.


Men nu blir jag GGGAAAALLLLEEEEENNN! För mina katter håller jämt på att klösa och dra ut bomull ur min lilla fåtölj i mitt rum! Den är helt sönder.. Och allt är deras fel! Nu har jag hett några kuddar och kläder för. Men NEJ! Nog ska dom dra bort det då! Dom är lite väldigt galna ibland! Men idag ska Carro komma till Piteå! Ja, om jag inte har sagt det så har hon flyttat till Umeå. :( Men idag kommer hon! Hon ska komma till mig kanske halv 3. För det tar ju ganska länge att köra från Umeå till Piteå.


Men snart så ska jag äta lite fiskgratäng. Jag tror inte att jag har ätit det förut. Så jag får väl se om det är gott eller inte. Men igår hos farmor så åt vi en god efterrätt! Den bestod av Turkisk yoghurt, grädde och vit choklad! Konstistensen var ingefär som vanlig glass. Det smakade speciellt och gott! Och på hade farmor hett passionsfrukt och maränger. Mums! <3


  


Kram

// Frida

Av Frida Sandström - 6 januari 2012 16:23

Bloggar kanske efter!

Av Frida Sandström - 5 januari 2012 22:55

Tjouw!

Idag har jag varit med Felicia, och vi har spelat in film! ^^ Nu har jag blivit lite beroende av det! Men det är faktiskt kul! (y) Fast den här filmen tror jag att jag inte ska lägga ut på youtube... För jag sitter liksom på toa på riktigt i den! X') Haha, det här blir också en komedi!

1 replik i filmen:

- Men gud! Vi glömde ju gå ut och vattna blommorna!

 

Haha! Det var ju vinter! Och sen går vi ut, och sen...:

-Men, jag kom på en sak. Det är ju vinter, och då behöver man ju inte vattna blommorna. :O

 

Och nu har mamma å pappa nå främmande, och jag sitter här vid datorn och har lite tråkigt... Tråkigt vah? Men jag har 1 fråga. Tycker ni att jag ska börja videoblogga? Jag gör det bara om det är nödvändigt ;)


Roliga tips:

* Dra hårt i mungiporna och säg: Äpple Tänk noga på vad du säger sen

*Tryck ihop munnen hårt på båda sidorna och säg: Räv

*Ta kort på ditt ansikte (som ett skolfoto) varje dag, kanske i 1 år, sen lägger du de i en mapp på datorn, sen bläddrar du snabbt och ser hur du har förändrats!

*Sök på illusioner på Youtube

*Dra ett skämt:

- Imorgon måste du verkligen hålla ögonen öppna!

- Varför?

- Annars ser du inget!

*Gör en hemlig bok om klassen och skolan. Skriv ner vem du tror är kompis med vem, och vilka som ser ut att inte tycka om varandra, är ihop med varandra mm. Spana över klassrummet och på rasterna. Boken kan bli riktigt rolig att läsa sen!

*Gör som jag - Testa spela in en film! Om du vill ha tips & råd, fråga bara mig på kommentar eller i "Fråga mig något". :)

*Har ni ett bord hemma som är 2 halvor, asså som man sätter ihop med varandra, dra isär det så att man kan sticka upp huvudet mellan. Sen ta en duk som ni inte använder och klipp ett hål som man kan stoppa in huvudet i. Sen her du duken på bordet, och själv är du under bordet och väntar på att ett syskon eller en förälder ska komma. Så att inte hålet ska synas, ska kan du he en hink eller skål på det. (Uppochner vänt) Om någon sen kommer förbi så undrar de säkert "Men vad är det här för skål/hink?" Sen lyfter de på den, och då vrålar du till. Gissa vad som händer sen?

*Om du inte har något speciellt att göra, klura på att hitta killnamn som slutar på A! Dom enda jag har kommit på på kanske ett halvår är namnen Ola och Gösta! Kommentera gärna om du har kommit på något mer. Det är ju omöjligt!


 


Puh... Nu orkar jag nog inte skriva nå mer Tips. Hoppas att ni testar det jag skrev nån gång! :D

Länk: www.marreprodukt.blogg.se


Kram

// Frida




Av Frida Sandström - 4 januari 2012 21:14

Tjallå! ;3

Jag har nyss avslutat The Sims 3 Husdjur. Förut tyckte jag att det inte var så kul.M

Men nu tycker jag det! Nu när jag har kommit igång mer. Trädgården är jätte mysig! Om jag får säga det själv.. ;D Och inne med ;) Och jag har inrett själv, och huset är jätte fint. Och så har jag byggt ett stall, men det är inte riktigt klart ;) Och hästen har en stor hage med en sjö med näckrosor i.


Hm, men om inte ni vet vad The Sims är så kanske ni inte förstår så mkt! xD Men de flesta vet ju det. hehe, men iaf så har jag försökt gå ut på natten för att hitta enhörningar, och adoptera dom. Men om ni inte vet vad The Sims är, sök på det! Det är iaf ett jätte roligt spel! Speciellt med Husdjur. Men nu har jag suttit vid datorn väääldigt länge, så jag har fått lite ont i ögonen.. ;o Så nu ska jag nog sluta med det, ta hand om dej! ♥


 


Kram

// Frida

Av Frida Sandström - 3 januari 2012 19:22

Tjauw!

Filmen e klar nu! Alltså som jag, Natalie & Emilia gjorde idag ;) Jag har precis redigerat klart (och hett in den på youtube. Länken till filmen på Youtube ->  http://youtu.be/xpVk_6Yd4uo Kommetara gärna Vad ni tyckte! :) Om ni inte har någon användare på youtube, kommentera gärna det här inlägget! :D Och jag bestämde mig för att den skulle heta Mormor på besök.


Kram

// Frida

Av Frida Sandström - 3 januari 2012 16:50

Tjeeeeena! :'D

Idag har jag varit med Emilia och Natalie. Vi har spelat in film. Haha! Den handlar om en mormor och ett barnbarn. Verkligen en KOMEDI! Jag kanske kan lägga ut den på bloggen sen. Men WÄÄÄHH ni kommer nog spy eftersom att jag är så ful! Men jag vill ändå gärna att ni ska se den! ;D Och så har jag och Natalie gjort en film som heter Fest hos Mange. den är väldigt kort. Men här är en länk till den på Youtube! -> http://youtu.be/dWmpAmrc4YA <-

Mwhihih! :3 Jag försöker vara konstig också, bara så ni vet! x'D Men okej, jag höll iaf på att skratta ihjäl mig när vi gjorde filmen idag! Med mormor och barnbarnet. Men när vi filmade skrattade jag typ inte. eheheheh, bloopers e ju kuul! (y) Jag var hemma själv idag på morgonen. Men sen knackade Natalie på mitt fönster och så var jag med henne, och sen kom mamma hem på lunch, och så åt jag billys Pan Pizza, och mamma åt Felix köttfärspaj. Seeen gick jag & Natalie ut och bajjade lite... Och sen ringde Emilia, så då kom hon. Då gick vi in och spelade in filmeeen! Jag tror att Man kan aldrig vila med en mormor i huset skulle passa bra till filmtitel! Eller vad tkr ni? Hm, nja... men snälla, kommentera förslag på vad ni tycker att den ska heta! Mormorn är lite jobbig och säger bl.a att barnbarnet Joline (Som är jag) ska komma och torka henne i arsle, och så går hon bara in i huset och tvättar Rufus (ett stor gosedjur som är en hund) Och ja... Vad tycker ni passar till det? Förslag..... ;) Men nu ska jag gå och äta, ta hand om dig!


 


Kram

// Frida

Presentation


Frida heter jag. :) Jag bloggar om allt mellan himmel och jord!

Fråga mig

36 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ha mer av i bloggen?
 Bilder
 Random videos
 Videoinlägg
 Musik
 Långa inlägg
 Flummigheter
 Allt är bra som det är! :)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Translate?

K0ntakta mig!

f-animal@live.se

Delcious Icecream

Följ mig på instagram! :)

moufieh

 


Ovido - Quiz & Flashcards