Frida☺ - foto, vardag, och mycket mer!

Alla inlägg under februari 2012

Av Frida Sandström - 24 februari 2012 16:25

Hej!  

Jag har nyss kommit hem från stan. Jag var där med Emma, som jag kanske har sagt. Men det vart inte att vi skulle köpa en grej till Felicia som vi tänkte. Det var som det som var hemlisen. Så vi bara for dit och köpte olika saker. Jag köpte 3 par örhängen. Snygga! ;) Ett silverpar, för det behöver jag. Vi mötte Daniella, Emilia och Max där. Max följde efter de hela tiden. ^^ Sen började han följa efter mig och Emma när vi gick iväg. Lite irriterande...


Och efter maten ska jag fara till Emilia. Jag ska sova där. :) Sen imorgon blire ju att fara på Felicias tjejmiddag. Jag ska nog stanna och se melodifestivalen där. Vetinte om jag har sagt det? Men iaf.... Mamma ska värma nå kyckilng & ris till mig nu.


 

haha något grejjs jag höll på med en kväll. Man ser kanske inte vad det står. Men ni kan ju iaf kolla på "teckningen". Den gjorde jag i Paint. Jag gillar att göra sånna där.. Lite småslarv ;)


   

 

Av Frida Sandström - 23 februari 2012 20:59

Hej!

Jag undrar vad ni tycker jag skulle passa i för hårfärg. Jag vill färga om det! Eller inte färga först iaf. Först vill jag tona det. Antingen rött eller mörkbrunt. Eller som 'mörkbrunrött'. Det är också snyggt. ;) Som mörkbrunt, fast i en liten röd nyans.



 


 


Jag skulle kanske passa bättre i mörkbrunt hår? Men rött och svart är ändå så snyggt! Jag vill passa i det. Men jag vet inte om jag gör det. Kanske ska testa med lite mörkare röd isf? Och svart, ja, det är ju inte så många som passar i det. Men gaawd det är så snyggt! o_o


Som har har nu;

 


 


 





 

Av Frida Sandström - 23 februari 2012 19:29

Tjena! X')

Idag har jag varit med Felicia, Neea och Natalie. Jag, Felicia och Neea åt Vaniljkex och lite annat. ^^ Sen var jag med Natalie. Vi gick ner till konsum vid kl kvart i 7. Jag köpte två tugummipåsar. Natalie fick uppgiften att ha dom i sin ficka. När vi kom hem så skulle hon lämna över dom, men det var bara 1 där... Så hon hade väl tappat en på vägen   Hon hade öppen ficka. Haha, 1 fick jag iaf o_o' Sitter och smaskar på 'Extra' tuggummin. Den som blev kvar alltså. ;) Det är 'Peppermint'. Den andra var 'Sweet Fruit'.


Efter skolan imorgon ska jag och Emma ta bussen till stan. Det är en liten hemlis vad vi ska göra där.. :3 Men säger vad vi gjorde några dagar framöver! ^^


 


 

Av Frida Sandström - 22 februari 2012 20:40

Jag glömde bara att länka till vinnaren av "Finn 3 fel"!

Grattis till; Emilia Olofsson!

Har är hennes fina blogg; www.eemiliaolofssonn.blogg.se Läsvärd!

Lilla kusin :D


   







Av Frida Sandström - 22 februari 2012 20:24

Hej! 

Jag äter naturgodis = Gott!


 

Kolla vad jag gjorde med min "snurrflätsak"! :) Jag satte den på en klämma..


 


Jaja, bli inte för less på mina dåliga webcam bilder! Menja, det har blir nog det sista blogginlägget för kvällen, CYa! 

 

 


Av Frida Sandström - 22 februari 2012 17:08


Hahahahah flobber  


    

Av Frida Sandström - 22 februari 2012 15:39

"Miljontals ljus brinner för dig. Jag kommer aldrig glömma dig, min vän. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag vill bara att du ska veta det. Att jag aldrig glömmer dig."

 

 

  
Av Frida Sandström - 22 februari 2012 15:11

Hej!  

Jag har varit på skolan idag, som vanligt. Inget speciellt alls med det. Fast jag är lite nöjdare nu, eftersom att jag har legat längst bak i matten, och min fröken har klagat på mig. Men nu har jag börjat komma ikapp! :) Jag hinner säkert det vi ska hinna tills på Fredag. 2 dagar på mig. Det känns bra.   


Men just nu är jag lite orolig... Sigge har varit ute sedan kl 6 i morse! Jag vet inte var han är. Smilla verkar orolig hon också. Men en gång har både Smilla och Sigge varit ute i nästan 11 timmar. Och nu har Sigge varit ute i ca 9. Äh, det börjar bli vår, och det är inte så kallt. Antingen är han ute på äventyr, eller så har han blivit instängd någon stans. Kanske i någons garage när de for till jobbet på morgonen. Men jag har en fråga. Vad skulle ni vilja ha mer i bloggen?

 

 Bilder

 Musik

 Videoinlägg

 Fakta om olika saker

 Dagens Outfit


Eller något annat? Det gör inget med en liten kommentar! :)

                


Presentation


Frida heter jag. :) Jag bloggar om allt mellan himmel och jord!

Fråga mig

36 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ha mer av i bloggen?
 Bilder
 Random videos
 Videoinlägg
 Musik
 Långa inlägg
 Flummigheter
 Allt är bra som det är! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Translate?

K0ntakta mig!

f-animal@live.se

Delcious Icecream

Följ mig på instagram! :)

moufieh

 


Ovido - Quiz & Flashcards