Frida☺ - foto, vardag, och mycket mer!

Alla inlägg under februari 2012

Av Frida Sandström - 4 februari 2012 23:20

Tjah!   

Idag har jag haft en väldigt rolig dag! :D Som sagt så ringde min kusin till mig på morgon. Efter lunch for vi då å Skeppet. Hon skulle fara dit med sin lilla syster. Och då ville hon att jag skulle följa. :) Så vi for dit, då gick vi in på Nimbys värld. Ja, och lekte där med Märta bl.a Sen gick vi och köpte nåt.


Jag köpte en glass. Och i slutet då vi for hem så köpte jag en bilpåse. Men sen så stannade hon hos mig. Jag lärde henne lite mer på piano. Sen åt hon här, och vi såg melodifestivalen. Vi tog också massa roliga bilder!   

Det kommer lite smakprov på bilderna sen! (Kan bli imorgon.) Jag kan inte ladda upp dom nu, eftersom att jag är på fel dator... Men vi hade jätte kul! :D (Iaf jag) ;)

 

Av Frida Sandström - 4 februari 2012 11:13

När jag la ut bilden på mig och Emilia i Laver, så kom jag på att alla kanske inte har sett inlägget på min förra blogg? Så därför tänkte jag göra ett nytt och fräscht inlägg om det nu. :-)


Här är Emilia framför ett gammalt torn.

Ser ni att det står FRIDA? Det inristade min morfar för ca 6 år sedan. Det står kvar! :3

Vi står på en gammal hus byggnad.

En död padda! :s

Jag kör Motorcross 8D

Liten näbbmus?

Den är död :c

hehe, en humla c:

Fiiint :D

Jag, (som ser konstig ut)

Höstfibla med typ ett bi på. ^^


Jag älskar verkligen Stridbäck! Laver, som ligger lite längre bort, det är en övergiven stad. Min farmor och farfar har en stuga i Stridbäck. Det är roligt både på sommarn och vintern. På sommaren är det så härligt. (Som ni kanske ser på bilderna) Man kan bada i bäcken också.   Fast det kan vara lite kallt ibland. 


På vintern kan man åka skoter, fara till Sarvassjön och åka skoter där. Äta mackor och dricka varm choklad. Finns det något härligare?! Snart ska vi nog fara dit igen. Det värsta är att jag inte har varit där på ett helt år! För värmepannan i huset har inte funkat. 

   


   

   

   

   

   


    

         

   

   

   

   


Av Frida Sandström - 4 februari 2012 11:10

- Ett annat foto på dig och dina vänner


´

Min kusin och jag i Laver - den gamla staden. Vi står framför ett vattenfyllt gruvhål.

   


Av Frida Sandström - 4 februari 2012 10:48

HejHej!

Jag har nästan nyss ätit frukost (hehe), och min kusin ringde och frågade om jag ville följa på Skeppet. Och ja, det ville jag. ;) Så det blir nån gång efter lunch. Men jag skulle testa att byta text och färg på det här inlägget, för att se hur det ser ut. Så kanske jag ändrar till det här.


Igår var jag med Felicia efter skolan.   Vi for till mig, och fikade lite, sen spelade vi Guitar Hero. Sen gick vi ut, KALLT! Jag undrar varför vi ens gick ut... Det är ju as kallt! Sen spelade vi lite mer på Wii, och så visade jag en grej på datorn. Men sen skulle hon hem. Men efter maten så for jag till henne, vi skrev en saga tsm på datorn. Den hette Myran Zoom och William. Hahahah :33


Men nu ska jag gå till Java och leka lite med henne. Jag tycker synd om henne, för hon får nästan vara ensam hela dagarna. :c Jag har försökt ge bort henne till nån av mina kompisar. Men ingen kan. Men jag älskar dig min lilla dvärghamster♥

   

 

Av Frida Sandström - 3 februari 2012 16:42

- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg


Jag brukar faktiskt inte lyssna på speciella låtar för olika humör, men jag kan försöka.


♥När jag är glad, brukar jag lyssna på någon popig, svängig, och bra låt. Som Mr. Saxobeat.Samma när jag är uttråkad. Då försöker jag få upp humöret på det.

♥ När jag är ledsen, brukar jag inte lyssna på ledsamma låtar, då blir jag ännu mer ledsen. Men jag brukar inte lyssna på någon musik alls då.

♥ När jag är uppspelt försöker jag att lyssna på någon lugnare låt, t.ex Someone like you.

♥När jag är arg, brukar jag inte heller lyssna på musik, jag brukar mest svära lite för mig själv (Tihi) och andra saker.. Jag lägger mig på sängen och försöker att inte vara arg.


 



Av Frida Sandström - 3 februari 2012 16:36

Heej!

Felicia for hem för ett tag sen. Vi gick ut först, men FY vad kallt det var. Så vi gick in igen och spelade lite på Wii. Jag kanske ska vara med hon sen också. Men på skolan idag har vi fått tårta av rektorn!   Bara min klass! För att vi har kommit så långt i Vi i femman. Tårtan var super god! Det var grädde, hallon och en slags gelé på den. Det var skit gott bokstavligt talat! :D Men kom nyss på att jag inte har gjort dagens blogglist-inlägg. Så ska ta och göra det nu, bloggar nog mer senare ikv! ♥


 

Av Frida Sandström - 2 februari 2012 16:39

Cha cha! 8)

Nu har Amanda och Neea farit hem. Neea följde också hem med mig. ;) Så då var vi på återvinningen. Ingen skummis den här gången. Fast vi såg liknande bilar som den läskiga gubben kunde ha kört i. Men lika kul som vanligt! Fast det var bara det att det var svinkallt. Och nästa vecka - Vi i femman! Håll tummarna för fulla muggar! [Om man nu kan säga så?] Men jag har inte så mkt annat att skriva tyvärr. Men en liten kommentar skulle göra lilla Frida glad!


müyri~

   

~I miss my cheeseballs... >_<


 

Av Frida Sandström - 2 februari 2012 14:09

Hejj!

Nu bloggar jag från skolan. Vi femmor har slutat, eftersom att våran fröken ska på möte, och det finns ingen vikarie. Men fyrorna går till halv 3, för att nu har dom en annan lärare - Kjell. Så jag sitter vid skolans dator och väntar på Amanda. Egentligen vet jag inte om jag får sitta här och blogga. Men Who cares! X)


Så jag ska sitta här i ca 20 min till. Jag ska träna på lite Quiz till Vi i femman bl.a Sen ska jag och Amanda gå hem till mig. Och sen till återvinningen. Lääskigt! Läste ni det som hände förra gången? Inlägget heter "As läskigt!", om ni inte har läst det alltså.


Men tack för mig dodo ;*

 


      

Presentation


Frida heter jag. :) Jag bloggar om allt mellan himmel och jord!

Fråga mig

36 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ha mer av i bloggen?
 Bilder
 Random videos
 Videoinlägg
 Musik
 Långa inlägg
 Flummigheter
 Allt är bra som det är! :)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Translate?

K0ntakta mig!

f-animal@live.se

Delcious Icecream

Följ mig på instagram! :)

moufieh

 


Ovido - Quiz & Flashcards